Home

Hierbij richt ik mij op het goed positioneren van de inkoopafdeling, haar medewerkers en de organisatie. Hierbij is het van belang om alles wat zich afspeelt tussen het ontstaan van de behoefte binnen een organisatie tot betaling van de facturen en het beƫindigen van een relatie met een opdrachtnemer toe. Een goede relatie en samenwerking tussen (interne) opdrachtgever en opdrachtnemer draagt bij tot het realiseren van een optimale samenwerking.

Het ontwikkelen van een inkoopstrategie voor een categorie, product- of artikelgroep is nodig om met een correcte uitvraag richting de markt te komen. Met zo'n proces dient tijdig te worden gestart om de behoefte van alle kanten goed voor het voetlicht te krijgen. Voordenken voorkomt achteraf problemen waar je als opdrachtgever en opdrachtnemer niet mee geconfronteerd wenst te worden aangezien dit alleen maar gedoe oplevert. Het streven is naar een lean en mean inkoopproces. In dit proces kan JvdP Procurement Consultancy u van dienst zijn.

JvdP Procurement Concultancy beschikt daarnaast over een groot netwerk waarmee contacten worden onderhouden om de hoogte te zijn en te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van inkoopvraagstukken.

Ik beschouw mijzelf als een inkoper 3.0 die verder kijkt dan alleen de besparingen die kunnen worden gerealiseerd alsmede een goede verstandhouding met de opdrachtnemers te onderhouden. Medewerkers zelf laten denken en ontplooien is naar mijn idee voor zowel organisatie en medewerker de weg naar zakelijk en persoonlijk succes. Samen innoveren, verbeteren en wederzijds vertrouwen brengen het beste in mensen en organisaties naar boven. Hier levert JvdP Procurement Consultancy voor u een bijdrage aan.

 • Adres
  Straat Annie Klijzinglaan 22
  Postcode 8338SK
  Plaats Willemsoord
 • Contact
  Naam Home
  Telefoon 06-40377788